"Vilken lättläst och informativ bok. Riktigt bra." 

Av: Instagramkontot  @bokhyllaniskuggan

Vilken lättläst och informativ bok. Riktigt bra. Det är lagom långa kapitel och sköna styckindelningar, en fröjd för ögonen och hjärnan. Författarna skriver om ett knepigt ämne på ett sätt så man förstår och varje kapitel har en liten sammanfattning, vilket underlättar inlärning.

I boken får man lära sig hur hjärnan och kroppen fungerar vid smärta, framförallt långvarig, och informerar även om olika vägar för att få ett så bra liv som möjligt trots smärta.

Då jag själv lever med en kronisk smärtsjukdom som heter fibromyalgi så vet jag allt om att leva med långvarig smärta. Jag har inte haft en smärtfri dag sen jag var 18 år, det är 13 år av ständig smärta. Jag minns inte hur det känns att inte ha ont. Det har varit, och är, en kamp men jag har fått hjälp och stöd på vägen. Allt jag läst om i boken har jag fått info och hjälp med via en smärtmottagning, framförallt acceptans. Smärtan kan de inte göra något åt men det hjälper mycket att jobba på sin inställning.

Jag tycker att författarna har gjort ett toppenjobb med boken och skulle rekommendera den till alla som vill veta mer om hur jag har det.

Jag gillar extra mycket att boken innehåller övningar för kroppen som kan hjälpa vid smärta och även guide för kroppsscanning.

Boken får av 5 av 5! 

Köp boken här: https://www.bokus.com/bok/9789198528817/boken-om-ont-lindra-din-smarta-och-stress/