"-En riktigt bra handbok när det gäller att lära sig hantera sin egen, eller anhörigs, smärta."

Av: Instagramkontot @boktanten
Det är balansen mellan det som ger energi och det som tar energi som är det viktiga. Med tillräcklig energi styr du ditt liv från förarsätet istället för att sitta i baksätet. Du orkar fatta aktiva beslut. Genom att förstå hur din energiförbrukning ser ut kan du på ett bättre sätt hushålla med den och därmed ha energi över för att hantera din smärta på ett bättre sätt.
♦️
En riktigt bra handbok när det gäller att lära sig hantera sin egen, eller anhörigs, smärta. Den är lätt att läsa och har en bra sammanfattning efter varje kapitel. boken tar upp olika sorters smärta, psykisk ohälsa, medicinering och nedtrappning av densamma. Man får även många tips på hur du kan lindra din smärta utan medicin.
♦️
Jag kan varmt rekommendera denna bok till alla som känner sig stressade och/eller har ont. Den är även riktigt bra om du har en anhörig som lider av smärta.

********************************
Boken om ont
✏ Björn Rudman, Sofia Göthe och Tobias Marmheden
Betyg 5 av 5 

Köp boken här: https://www.bokus.com/bok/9789198528817/boken-om-ont-lindra-din-smarta-och-stress/