"-En bok som alla borde läsa, för det är så många som blir drabbade när någon lever med smärta."

Av: Instagramkontot @veronicas_bok_bak_liv på Bokus.com

Jag själv lever med smärta sen 16 år tillbaka och det inte lätt på ngt sätt, varken för mig eller dom personer som lever och finns i min omgivning. Den här boken riktar sig till både mig och alla som känner ngn som lever med smärta. Boken är lättläst och med ett språk som alla kan förstå utan massa svåra medicinska termer. Boken är uppdelad i olika huvudrubriker; Smärta och stress, Människan bakom smärtan och Smärtlindring. Under huvudrubrikerna finns flera kapitel och varje kapitel avslutas med en sammanfattning, en oerhört pedagogisk bok. Boken ger många tips, tankar och reflektioner. Ett väldigt stort plus är att det finns en tillhörande hemsida där det finns filmer på olika övningar som du kan göra för att stärka kroppen. Boken tar allmänt upp om hur det kan vara att leva med smärta, vill man läsa och fördjupa sig om specifika sjukdomar/skador så finns det andra böcker. En bok som alla borde läsa, för det är så många som blir drabbade när någon lever med smärta.

Köp boken här: https://www.bokus.com/bok/9789198528817/boken-om-ont-lindra-din-smarta-och-stress/